Mind Eye Power

Ervaar je angsten? Heb je last van stress? Een negatief zelfbeeld of loop je steeds op hetzelfde punt weer vast in wat je doet? Dan is Mind Eye Power coaching (MEP) iets voor jou

“Ogen zijn de spiegel van de ziel”

Mind Eye Power coaching

Mind Eye Power is een effectieve methode die op een milde en eenvoudige manier stress en mentale en emotionele blokkades aanpakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan angst, belemmerende overtuigingen en onverwerkte emoties. Met MEP sporen we de onderliggende factoren van datgene waar je mee zit op, we verhelderen het en veranderen het. Je verwerkt oude pijnlijke ervaringen en angsten en je maakt de weg vrij voor nieuwe mogelijkheden. Je kijkt als het ware met andere ogen.

De methode is gebaseerd op moderne wetenschap en eeuwenoude kennis over de informatieverwerking van ogen en brein in relatie tot lichaam, emoties en cognities. MEP is niet persé gericht op traumaverwerking, maar wordt vooral ingezet om  ongezonde overlevingsmechanismen te ontkoppelen en te overschrijven.

Hoe werkt Mind Eye Power coaching?

Bij MEP werken we met specifieke oogbewegingen, ademhaling en de juiste mindset. Dit leidt tot een positieve en diepgaande verandering. Met de oogbewegingen kunnen we de emotionele lading in lichaam en geest letterlijk en figuurlijk ontzenuwen.

Op deze manier kun je oude patronen en overtuigingen die jou beperken loslaten. Verbinding tussen hoofd, hart en buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen. Er wordt niet alleen een probleem opgelost, je krijgt ook vernieuwende inzichten, meer balans en een nieuw perspectief. Met andere woorden: brein, lichaam en geest worden in balans gebracht.

Met MEP merk je al snel effect. De emotionele lading is aan het eind van de eerste sessie vaak al afgenomen of zelfs verdwenen. De ervaring is dat 1 á 2 sessies vaak al voldoende zijn om een thema aan te pakken.

Mind Eye Power coaching kan los, maar ook als onderdeel van een coachtraject ingezet worden.