Workshop Rust in Brein & Lijf

In één dag weer rust, balans én energie in jouw leven

Deze workshop is voor iedereen die meer rust in hoofd & lijf wil ervaren. Iedereen die afscheid wil nemen van het voelen van werkdruk en stress. Iedereen die meer inzicht wil hebben in en meer grip wil hebben op wat in je hoofd en lichaam gebeurt. Wie je ook bent en wat je ook doet, zelf verantwoordelijkheid (leren) nemen voor jouw mentale fitheid en veerkracht is voor iedereen een goed idee.


Moe en overprikkeld

Herken je dat, een volle agenda, hoge werkdruk en de hele dag veel prikkels en afleidingen om je heen? Aan het einde van de werkdag ben je uitgeblust, voel je mist in je hoofd en niet meer in staat helder te denken. Je bent prikkelbaar als je thuis komt en ‘s-avonds kan je eigenlijk alleen nog maar op de bank liggen. Herkenbaar?

Hoe fijn zou het zijn als je weet hoe je hier zelf moeiteloos verandering in brengt? Als je weet dat je je werk energiek en met ontspanning kan doen. En dat je energie hebt om na je werk nog leuke dingen te doen in je privéleven en ook daar rust en balans kan ervaren.

Breinvitaliteit

In de workshop Rust in brein en lijf leer jij hoe je brein werkt en hoe je brein en lijf elkaar beïnvloeden. Met dit inzicht kan jij zelf verandering brengen in je mentale veerkracht. Ontdek dat je zelf alle invloed hebt in jouw breinvitaliteit.

We delen in deze workshop de laatste inzichten in de neurowetenschappen, de nieuwste menswetenschappen en tools en inzichten uit het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

Doeltreffende tools

Je leert je brein én lichaam beter begrijpen. Aan de hand van de theorie, sprekende voorbeelden en simpele doeltreffende tools en oefeningen leren we jou waarom je denkt wat je denkt, doet wat je doet en voelt wat je voelt. Je krijgt weer leiderschap over je brein en je lijf.

Je weet aan het einde van de dag hoe je effectief en met plezier je werk kan doen én hoe je zorgt dat je batterij nog voldoende opgeladen is om ook in je privéleven leuke dingen te doen.

Deze workshop wordt gegeven voor Diana Mos en Annemijn Kramer
Foto van Diana Mos
Foto van Annemijn Kramer
Diana Mos

Als coach en trainer begeleidt Diana mensen bij allerlei thema’s: van stress, burn-out, hsp, vitaliteit, leiderschap, tot andere levens- en loopbaan gerelateerde vraagstukken. Vrijwel altijd op thema’s, die zij zelf in haar leven ook is tegengekomen, zowel privé als in haar werk als adviseur en manager. Het is haar missie om mensen bewuster te maken van de enorme invloed die ze zelf hebben op hun welzijn. Ze begeleidt graag mensen van denken naar voelen, van hoofd naar hart en naar energiek, zinvol en plezierig werken en leven. 

Annemijn Kramer

Annemijn richt zich als coach en trainer vooral op professionales, techneuten en adviseurs in het ruimtelijk domein. Ze is een verbinder. Ze verbindt mensen weer met zichtzelf en met elkaar, zodat er rust, ruimte en balans ontstaat. Dit brengt weer plezier in het werk, effetiviteit en leiderschap. Met haar ruime ervaring als professional en manager in deze complexe wereld weet ze wat er speelt. Ze faciliteert mensen en teams met haar ervaring en haar realistische, nuchtere en liefdevolle blik.

Meer informatie

 

Wanneer?

1 feb 2024

De eerstvolgende training is op 1 februari 2024. Daarna plannen we weer nieuwe data in. Heb je interesse? Laat het alvast weten.

Waar?

Arnhem

De training vindt plaats op Arnhems Buiten (Utrechtseweg 310). 
Of we bieden hem op een gewenste locatie aan.

Hoe laat?

Van 9 tot 17 uur

De workshop duurt één dag van 9 tot 17 uur. Met regelmatig een pauze en tijdens de lunch tijd om lekker naar buiten te gaan. 

Kosten?

€ 495,-

Daarvoor krijg je training van Diana Mos en Annemijn Kramer. De workshop is incl. koffie/thee, lunch en versnaperingen.

De training vindt plaats in de prachtige groene en inspirerende omgeving van Arnhems Buiten (Utrechtseweg 310 in Arnhem).

Wil je als organisatie de  breinvitaliteit en daarmee duurzame inzetbaarheid van medewerkers vergroten? Wil je ze eenvoudige en doeltreffende tools in handen geven om zelf hun stress, hun gedachten en emoties te reguleren? Neem contact op. We bieden deze training graag aan in jullie vitaliteitsprogtramma en maken een voorstel op maat.

Workshop Rust in Brein & Lijf

Maak hier je keuze

2 + 1 =

Rust in je brein | Annemijn Kramer | annemijn@rustinjebrein.nl | 06-28860296 | Privacyverklaring nov 2022