Basistraining NLP

NLP is een perfecte basis voor persoonlijke ontwikkeling

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP gaat over het ontdekken ‘hoe’ jij de dingen doet die je doet. En hoe je dingen die je altijd doet ook kan veranderen. NLP gaat over communicatie, emoties en gedrag.
Het is een methode om te begrijpen hoe we ons brein gebruiken en als we het begrijpen
hoe we de manier waarop we communiceren, ons gedrag en wat denken en voelen effectief kunnen veranderen.

Wat kan je verwachten van deze training?

E

Je ontdekt de basis van Neuro Linguïstisch Programmeren

E

Je leert meer over jezelf en over jouw gedrag en emoties

E

Je krijgt inzicht in jouw gedrag én in het gedrag van anderen

E

Je ontdekt waarom we de dingen doet zoals we die doen

E

Je krijgt praktische tools om effectiever en met meer invloed te communiceren in gesprekken en vergaderingen

E

Je vergroot je zelfvertrouwen en krijgt balans in jouw leven

E

Je werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling!

Herken je dit?

Erger jij je wel eens aan een collega en de manier waarop hij of zij werkt? Zou deze collega echt anders moeten gaan (samen)werken?

Merk je wel eens in een gesprek of vergadering dat iemand op een compleet andere golflengte zit? Lijk je elkaar echt niet te begrijpen en kan je daarmee je doelen niet bereiken?

Zijn er collega’s of medewerkers die nooit luisteren naar wat je vraagt of gewoon niet doen wat afgesproken is? Kost jou dit veel ergernis en energie?

Voel je je wel eens onzeker op het werk? Denk je soms dat je het allemaal niet snapt of dat je eigenlijk niet goed genoeg bent voor dit werk?

Durf je je niet altijd uit te spreken omdat je bang bent dat anderen je dom vinden en je iets gaat zeggen wat misschien nergens op slaat?

In deze basistraining NLP leer je namelijk jouw eigen én andermans gedrag begrijpen. Je kan de ander niet veranderen. Maar wél de manier waarop jij het gedrag van een ander ervaart én hoe jij je invloed en effectiviteit vergroot.

In deze training ontdek je de krachtige technieken van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) die jou en je manier van communiceren naar een hoger niveau tillen. Leer hoe je een onmiddellijke klik maakt met anderen, je boodschap overtuigend overbrengt en effectief invloed uitoefent.

Met deze training leer je hoe je betere en effectievere gesprekken kan voeren. Je leert hoe je gedrag en communicatie kan veranderen en beïnvloeden. Dit geeft zelfvertrouwen, effectiviteit en meer werkplezier!

 

Meer informatie

 

Wanneer?

januari 2024

De eerstvolgende training is in januari 2024. De exacte data zijn nog niet bekend. Heb je interesse? Laat het alvast weten.

Waar?

Arnhem

De training vindt plaats op het prachtige groene bedrijventerrein Arnhems Buiten (Utrechtseweg 310).

Hoe laat?

Van 9 tot 17 uur

De trainingsdagen zijn van 9 tot 17 uur. Met regelmatig een pauze en tijdens de lunch tijd om lekker naar buiten te gaan. 

Kosten?

€ 995,-

Daarvoor krijg je training in een kleine groep van een gecertificeerde NLP trainer (incl. manual, lunch, koffie, thee etc).

De training wordt gegeven op het prachtige bedrijventerrein Arnhems Buiten. De training bestaat uit theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De groep bestaat uit 8 tot 10 personen. Zo krijg je voldoende individuele aandacht, leer je elkaar snel kennen en breng je elkaar als groep tot een hoger niveau. Bij 6 aanmeldingen gaat de training door.

Veel werkgevers zijn bereid de kosten voor deze training te vergoeden. Het gaat immers om jouw persoonlijke ontwikkeling. Na deze training werk je effectiever, met meer plezier en bereik je makkelijker jouw resultaten.
Je kan een optie nemen op de training en heb je tijd om met je leidinggevende te overleggen. Als je een optie neemt ben je gegarandeerd van een plek (tenzij er al teveel aanmeldingen zijn). Bij grote interesse wordt de training in december 2023 of in januari 2024 nog een keer aangeboden.

Basistraining NLP

Maak hier je keuze

6 + 12 =

Rust in je brein | Annemijn Kramer | annemijn@rustinjebrein.nl | 06-28860296 | Privacyverklaring nov 2022