Het Talenten paspoort

Het ontdekken van je talent is goud waard!

Wanneer je werkt vanuit je talenten krijg je meer zelfvertrouwen en ontstaat de wil om verder te ontwikkelen en groeien in je werk. Werken vanuit je talenten zorgt er voor dat je beter om kan gaan met stress, tegenslagen of onverwachte gebeurtenissen. Het vergroot je werkgeluk en werkplezier!

Wat zijn je talenten?

Weten wie je bent en weten waar je goed in bent is best lastig. Het ontdekken van je talent is daarom goud waard. Met het Talentenpaspoort krijg je inzicht in wie je bent, waar je goed in bent en waar jouw potentieel ligt. Dit helpt jou in het makkelijker en met meer plezier doen van je huidige werk, bij het vinden van nieuw werk én in sollicitatiegesprekken.

Je talenten zijn je natuurlijke eigenschappen:

  • die jou energie geven op het werk
  • die jou uniek maken ten opzichte van andere professionals
  • die jouw potentieel vormen om te excelleren.

Veel online vragenlijsten gaan over je competenties, niet je talenten. Competenties geven aan hoe goed je iets kan en waar je nu staat. Het Talentenpaspoort zegt niet waar je nu staat, maar waar je potentieel ligt. De bouwstenen van je potentieel zijn je drijfveren, passies en  denkstijlen.

Het ontdekken van je talenten is goud waard. Met het Talentenpaspoort krijg je inzicht in wie je bent en waar je goed in bent. Dit kan je enorm helpen in je huidige werk, bij het vinden van nieuw werk én in sollicitatiegesprekken.

Stel jij jezelf wel eens een van de volgende vragen?

E

Zit ik wel op de juiste plek?

E

Kan ik mijn werk nog wel aan?

E

Ik zou wel eens willen weten wat ik nog meer kan

E

Waarom haal ik geen voldoening uit mijn werk?

E

Zou ik een leidinggevende functie aan kunnen en leuk vinden?

Het zijn vragen waar we met het Talentenpaspoort antwoorden op kunnen vinden.

Het Talentenpaspoort ligt op tafel en een hand geeft er uitleg bij

Hoe werkt het Talenten-paspoort

 

1.

Geef je op!

Meld je aan voor jouw Talentenpaspoort.
Dit is vrijblijvend.
Ik neem contact met je op.

2.

Doe de test

Je hoeft je niet voor te bereiden op de test.
De test is online en duurt ongeveer 30 minuten.

3.

In gesprek

Hier gebeurt het! Je ontvangt het rapport met resultaten. Samen bespreken we deze.

4.

Kom tot bloei!

Je hebt inzicht in je talenten. Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand.

Niet alleen een persoon maar ook een team heeft zijn natuurlijke potentieel. Om het unieke Talentenpaspoort van je team te maken vult ieder teamlid de online vragenlijst in. In het Team Talentenpaspoort vind je twee “foto’s” van je team waarmee je uit de anonieme individuele resultaten op een eenvoudige manier de teamtalenten kan afleiden.

Het Talentenpaspoort is een unieke en wetenschappelijk onderbouwde tool om je WERKelijke talenten te ontdekken. Je kan als persoon je individuele Talentenpaspoort maken en je kan als team je Team-Talentenpaspoort maken. De methodiek is afkomstig van Peter Monsieurs van Pontis Management School in samenwerking met de universiteit Antwerpen.

Onlangs mijn Talentenpaspoort in ontvangst mogen nemen van Annemijn. Echt een aanrader!

Het Talentenpaspoort geeft inzicht in jouw specifieke talenten en wat jij nodigt hebt om goed te kunnen functioneren en waar je energie van krijgt. Annemijn geeft een uitgebreide analyse van het rapport, legt relaties en ze weet goed tot de kern te komen waar jij vervolgens mee verder kan. Ze heeft aandacht voor je en stelt op een prettige manier haar vragen. Ik heb waardevol advies van Annemijn gekregen.

Het gesprek heb ik als heel prettig ervaren en beveel Annemijn zeker aan.

Ilone

Het invullen van de Talentenpaspoort-test (120 stellingen) was al een plezier om te doen, omdat je elke stelling beantwoord vanuit je zelf, vanuit je intrinsieke ik.

De uitleg naderhand van Annemijn is goed, grondig, doordacht en overkoepelend. Met zorg en oog voor jou legt ze uit wat de uitslag van jouw Talentenpaspoort en Denkwijze betekent. 

Met Annemijn in gesprek gaan over je eigen drijfveren en aanleg is veilig, prettig, verhelderend en geeft zoveel inzichten; kan het iedereen aanraden!

Ilse

Ontdek jouw Talenten

Maak je keuze

8 + 9 =

Rust in je brein | Annemijn Kramer | annemijn@rustinjebrein.nl | 06-28860296 | Privacyverklaring nov 2022