Reviews

Marjolijn

Ik heb het Talentenpaspoort via Annemijn gedaan. Ik vond het vanaf het eerste contact erg prettig.

Het Talentenpaspoort heeft mij inzichten gegeven in waar mijn unieke talenten nu liggen. Daarnaast is het voor mij nu duidelijk waar van welke taken en functies ik energie krijg en wat mij energie kost. Dit gaat mij enorm helpen in de zoektocht naar ander werk.

Annemijn is een erg prettige coach met veel kennis en goed inzicht.

Welmoed

Omdat het goed is om ook regelmatig onderhoud te plegen ‘onder de motorkap’ heb ik bij Annemijn een Talentenpaspoort laten opstellen. En wat een waardevolle inzichten gaf dat.

Impliciete handelingen en gedachten kregen duiding en daardoor begrijp ik weer beter waarom ik dingen doe zoals ik ze doe. En in welke richting ik het beste verder kan groeien.

Annemijn legt alles duidelijk, profi, met humor en zonder oordeel uit. Een kado voor jezelf of om aan een ander te geven!

Provincie Noord-Brabant

Stel je begint als projectmanager met een nieuw team aan een nieuwe klus. Waar zitten de sterke kanten van het team en waar zitten de aandachtspunten van het team? Waar zitten je eigen kwaliteiten en aandachtpunten? In hoeverre zijn deze complementair aan het team en in hoeverre vul je elkaar aan en waar niet?

Dit waren allemaal vragen waar wij als projectteam meer zicht en inzicht in wilde hebben. Tijdens een gezamenlijk teamoverleg hebben we hierbij stilgestaan. Eén van onze teamleden stelde voor om een talentenpaspoort te laten opstellen om zo meer zicht en inzicht te krijgen in elkaars talenten en die van het team. Een goed voorstel bleek.

Samen met Annemijn hadden we snel de juiste coach te pakken. Annemijn kent het werkveld waarin wij ons bewegen en kon ons als coach goed begeleiden zowel individueel en als team.

In eerste aanvang heeft ieder teamlid een vragenlijst ingevuld en een coaching gesprek met haar gehad. Vervolgens was 18 september jl. dan de dag van een gezamenlijke sessie onder begeleiding van Annemijn. Tijdens de sessie hebben we stilgestaan bij onze individuele talenten in combinatie met die van het team. Zo kregen we inzicht in elkaar en zaten hier soms verrassende inzichten in voor je persoonlijk dan wel voor het team. Ook was er ruim de tijd om stil te staan bij sommige verwonderpunten en de eerste ervaringen die we met elkaar hadden opgedaan in onze nog prille samenwerking met elkaar (team is gestart op 1 mei j.l.).

Op basis van de evaluatie bleek dat alle teamleden de sessie als prettig en waardevol hebben ervaren. De coaching en ervaring die Annemijn heeft ingebracht was voor ons zeker een meerwaarde en heeft ervoor gezorgd dat we nu meer inzicht hebben in ons eigen talent en het talent van alle teamspelers. Nu kunnen we nog meer rendement halen uit onze samenwerking en zullen we over een tijdje weer een sessie beleggen om de samenwerking waar nodig weer aan te scherpen.

Annemijn bedankt!

IPM team N279 Provincie Noord-Brabant

Ilone

Onlangs mijn Talentenpaspoort in ontvangst mogen nemen van Annemijn. Echt een aanrader!

Het Talentenpaspoort geeft inzicht in jouw specifieke talenten en wat jij nodigt hebt om goed te kunnen functioneren en waar je energie van krijgt.

Annemijn geeft een uitgebreide analyse van het rapport, legt relaties en ze weet goed tot de kern te komen waar jij vervolgens mee verder kan. Ze heeft aandacht voor je en stelt op een prettige manier haar vragen. Ik heb waardevol advies van Annemijn gekregen.

Het gesprek heb ik als heel prettig ervaren en beveel Annemijn zeker aan.

Matthijs

Vanwege een organisatiewijziging op mijn werk, met impact op mijn functie, ben ik bij Annemijn terecht gekomen. Haar coachingsessies hebben geleid tot een hele mooie reis met waardevolle inzichten in mijzelf.

Uitgangspunt hierbij was het Talentenpaspoort, waarbij ik heb ontdekt welke van mijn natuurlijke eigenschappen mij energie geven.

Ik heb Annemijn ervaren als een prettige en rustige coach die mij goed heeft laten nadenken over mijzelf. Zij heeft mij geleerd om net even anders naar dingen te kijken. Ook heeft zij mij erg goed geholpen om minder met mijn ratio bezig te zijn en meer te voelen. Dat heeft mij al veel waardevols opgeleverd.
Annemijn, bedankt voor dit mooie traject!

Alieke

Het talentenpaspoort heeft mij bevestiging gebracht. Dingen die je eigenlijk wel weet maar nu ook op papier ziet staan heeft me erg geholpen om ook te zien waar nu het probleem ligt. Het heeft me bevestiging en inzicht gegeven waardoor ik binnenkort kan starten in een nieuwe functie!

Annemijn is een hele fijne coach en kan je soms toch net even op een ander pad brengen waardoor je uiteindelijk weer een stukje verder komt. Het vlammetje is weer aan gegaan, erg dankbaar voor deze coaching sessies!

Hannah

Annemijn is een erg prettige coach. Ik heb bij haar het Talentenpaspoort en aanvullende coaching sessies gedaan. Tijdens de gesprekken zorgt zij voor een veilige omgeving waarin moeilijke vraagstukken op een intensieve maar productieve wijze worden aangepakt. Door middel van oefeningen en het stellen van de juiste vragen legt zij de vinger op de zere plek en kwam ik tot inzichten die mij gaan helpen in mijn verdere ontwikkeling.

Ilse

Het invullen van de Talentenpaspoort-test (120 stellingen) was al een plezier om te doen, omdat je elke stelling beantwoord vanuit je zelf, vanuit je intrinsieke ik.

De uitleg naderhand van Annemijn is goed, grondig, doordacht en overkoepelend. Met zorg en oog voor jou legt ze uit wat de uitslag van jouw Talentenpaspoort en Denkwijze betekent. Samen zoek je naar verklaringen, vind je bevestigingen, beantwoord je ontstane vragen en ging ik met een goed gevoel naar huis.

Met Annemijn in gesprek gaan over je eigen drijfveren en aanleg is veilig, prettig, verhelderend en geeft zoveel inzichten; kan het iedereen aanraden!

Wouter

Zoals veel ondernemers kunnen bevestigen is er altijd wel wat te doen als je een eigen zaak hebt. Maar hoe gun je jezelf rust? Ik merkte dat ik weinig creativiteit meer had en alleen maar doorging, niet meer rustig aan maar in de vijfde versnelling.

Toen ik in gesprek kwam met Annemijn merkte ik dat ik een fijne klik ervaarde en vertrouwen had in haar ervaring met rust. De oprechte manier van contact hebben sprak me erg aan en zorgde ervoor dat ik het coachtraject startte.

Wij hebben het traject afgesloten en ik kan wel zeggen dat ik stappen heb gemaakt! Wat vooral goed merkbaar is, is dat ik weer plezier ervaar in de leuke dingen doen die ik doe. Daarnaast is mijn creativiteit weer terug en pak ik zaken gemakkelijk op! En dit alles vanuit rust. Natuurlijk zijn er nog genoeg stappen te nemen, maar dankzij Annemijn ben ik op de goede weg.

Ik kan iedereen een coachingsgesprek / traject met Annemijn aanbevelen. Het geeft je andere inzichten en helpt je om te werken vanuit rust.

Annemijn bedankt!

Lieske

In de aanloop naar een nieuwe baan heeft Annemijn mijn gecoacht.

Door de juiste vragen te stellen, te spiegelen, samen te reflecteren en een aantal interessante oefeningen te doen, hielp ze mij om mijn antwoorden en oplossingen te vinden.

Annemijn is een fijne coach. De combinatie van haar oprechte aandacht met een neutrale nuchtere houding is hierin prettig!

Eva

Op het juiste moment kwam Annemijn op mijn pad. Rustig, zonder oordeel en al wandelend hielp ze mij op weg naar mijn eigen antwoorden op de vraag “Wat gun jij jezelf”.

Annemijn is een coach die ruimte geeft en je laat lachen om jezelf.

Rust in je brein | Annemijn Kramer | annemijn@rustinjebrein.nl | 06-28860296 | Privacyverklaring nov 2022