Over mij

Werkplezier heb je zelf in de hand!

Veel mensen realiseren zich niet dat je zelf veel invloed hebt op je werkplezier, de gezondheid van je brein en
op het vinden van balans tussen werk en privé!
En zoals we voor ons lichaam naar de sportschool gaan help ik mensen en groepen
met hun mentale gezondheid en ontwikkeling!

Even voorstellen

Ik ben Annemijn, 48 jaar en woon in het mooie en groene Oosterbeek met mijn man en drie jongvolwassen zoons.

Ik ben opgegroeid in een warm gezin, als jongste met twee oudere broers. Ik heb geleerd om voor mijzelf op te komen, te laten zien dat ik niet onder doe en mijn mannetje sta. Ik heb geleerd om te bewijzen dat ik het kan én dat ik het zelf kan.
Dat maakte ook dat ik hard werkte, te hard. Het vakgebied waar ik in werkte, het ruimtelijk domein, vraagt veel van de professionals die er in werken. Om projecten buiten mogelijk te maken zijn lange procedures nodig, zijn veel stakeholders betrokken en staan planningen en budgetten altijd zwaar onder druk. De mensen zijn er resultaatgericht.

En dat ben ik ook. Ik ging dan ook altijd maar door. Ik wilde het goed doen, bewijzen dat ik het kan en de lat altijd hoog. Daarbij vergat ik te voelen hoe het met me ging en ik veel signalen van mijn lijf negeerde. Met thuis een jong gezin was dit een perfecte combinatie voor een burn-out. 

Afbeelding van Annemijn aan tafel met een kop koffie.

Een harde les, maar wel een hele waardevolle les. Ik heb geleerd weer naar mijn lijf en gevoelens te luisteren en te zorgen voor balans tussen werk en privé.Niet altijd maar door te gaan en laten zien dat ik alles alleen kan. Ik kan weer mijn kwetsbaarheid laten zien en zeggen wanneer ik iets niet begrijp of snap. Of aangeven dat ik iets vandaag niet af krijg of dat ik er hulp bij nodig heb. Sindsdien zit ik zekerder in mijn vel en is er balans tussen werk en privé. En ik doe het werk wat ik doe veel effecienter,  in minder tijd en met veel meer plezier.

Ik ben een verbinder. Ik verbind mensen weer met zichzelf en met elkaar zodat er weer rust, ruimte en balans ontstaat. Dit brengt weer plezier in het werk, effectiviteit en leiderschap. Ik faciliteer mensen en teams met mijn realistische, nuchtere en liefdevolle kijk op de dingen.

Ik coach voornamelijk professionals, techneuten, adviseurs, opdrachtgevers en opdrachtnemers die werken in het ruimtelijke domein (ruimtelijke ordening, civiele techniek, woningbouw, landschapsinrichting, energietransitie etc). Mensen en teams die werken in een complexe en resultaatgerichte omgeving waar altijd (tijds)druk ervaren wordt.

Foto van Arnhems Buiten de Kookplaats

Ik heb mijn coach- en trainingspraktijk kunnen vestigen op het prachtige en groene bedrijventerrein Arnhems Buiten. Dit is het voormalige KEMA terrein. Een inspirerende plek om te mogen werken. Ideaal om ook wandelend te coachen. 

Ik ga ook graag naar buiten om te wandelen. Lopen zorgt er voor dat er ook weer beweging komt in het denken. Het geeft ook mij altijd weer energie en nieuwe ideeën wanneer ik even ga bewegen in de natuur.

In de aanloop naar een nieuwe baan heeft Annemijn mij gecoacht.

Door de juiste vragen te stellen, te spiegelen, samen te reflecteren en een aantal interessante oefeningen te doen. hielp ze mij om mijn antwoorden en oplossingen te vinden.

Lieske

Op het juiste moment kwam Annemijn op mijn pad. Rustig, zonder oordeel en al wandelend hielp ze mij op weg naar mijn eigen antwoorden op de vraag “Wat gun jij jezelf?”

Annemijn is een coach die ruimte geeft en je laat lachen om jezelf.

Eva

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat hier een bericht achter.

15 + 7 =

Rust in je brein | Annemijn Kramer | annemijn@rustinjebrein.nl | 06-28860296 | Privacyverklaring nov 2022