2022 is bijna voorbij.

Het is de tijd van het jaar om terug te blikken. Hoe kijk jij terug op afgelopen jaar? Heb je een mooi jaar gehad, met plezier gewerkt, tevreden over de resultaten en je ontwikkeling? Heb je al je talenten en ontwikkelmogelijkheden volledig benut?

Zelf kijk ik terug op een mooi en bijzonder jaar. Met heel veel plezier heb ik gewerkt en mooie resultaten behaald in mijn werk in loondienst. En dit met een grote groep fantastische collega’s.

2022 is ook het jaar dat ik besloot om voor mijzelf te beginnen en een eigen coachpraktijk te starten. Wat leuk en betekenisvol is het om mensen te mogen coachen in hun persoonlijke ontwikkeling, in hun herstel, het ontdekken van hun talenten of in het vinden van werkplezier!

Dat smaakt dan ook naar meer. Ik heb dan ook besloten om komend jaar drie dagen in loondienst te werken en twee dagen volledig in te zetten voor mijn ontwikkeling en coachingspraktijk. Een super mooie kans. Dus 2023, komt maar op!

Wil jij komend jaar werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, het ontdekken en inzetten van je talenten of misschien wel de stap zetten om een nieuwe uitdaging aan te gaan?

Ik spreek graag eens af voor een kop koffie!