Dag van de ondernemer

18 november is de dag van de ondernemer. MKB-Nederland heeft deze dag in het leven geroepen om ondernemers het respect te geven dat zij verdienen voor hun inzet in onze maatschappij. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. 

Tegelijk is het deze week de week van de werkstress. Het zijn tijden waarin veel ondernemers in zware tijden zitten en veel stress ervaren. We zijn de Corona-crisis nog niet te boven en we zitten midden in de energiecrisis. Veel ondernemers hebben momenteel moeite om het hoofd boven water te houden.

Mooie dag dus om aandacht te vragen voor de ondernemers en het ondernemerschap te vieren. Ondernemers hebben durf, talent en passie!

Werken vanuit je talenten en passies, jouw natuurlijke eigenschappen:

  • Geven jou energie op het werk
  • Maken jou uniek ten opzichte van andere professionals
  • Vormen jouw pontentieel om te excellereren

Ben jij ondernemer en wil je meer inzicht in jouw talenten? Met Het Talentenpaspoort krijg je inzicht in jouw werkelijke talenten. Ontdek wat jou energie geeft en waar juist je energielek zit. Ontdek waarin jij uniek bent en in kan excellereren. 

Wanneer je investeert in je talenten lever je niet alleen de best mogelijke prestaties, je zal er ook echt plezier aan beleven en meer energie van krijgen!

Interesse? Ik ga graag met je in gesprek.